Galerija slika

Galerija slika, rasvjeta za vjenčanja

Naša misija je da budemo sudionici pri stvaranju nezaboravne atmosfere za vašu posebnu noć. Svi ljudi su vizualna bića, a suptilna ambijentalna rasvjeta prilikom protokola i svečane večere, kao i svjetlosni efekti za plesni podij uvelike će doprinijeti da se vaši gosti u svadbenom prostoru osjećaju ugodno i raspoloženo za ples i dobru zabavu.

 Kvalitetna rasvjeta prostora ne podrazumijeva samo postavljanje nekoliko rasvjetnih tijela po zidovima koja će cijelu noć svijetliti u jednoj boji, nego cjelovečernje praćenje protokola i atmosfere, pri čemu će naš stručni tim odabrati kada treba zakuhati atmosferu na plesnom podiju, a kada osvijetliti prostor kako bi gosti mogli vidjeti mladence, jedni druge ili ono što im je posluženo na stolu za objed. Od uočljivijih efekata na vjenčanju je niski dim i fontane/prskalice koje se koriste kod prvog plesa kako bi ga otplesali u punom sjaju i dobili vrhunske fotografije. Želite li vjenčanje učiniti posebnim? Svakako uzmite niski dim i fontane/prskalice te ga začinite Glamur rasvjetom.

Fotografije odrađenih evenata

Pitate se da li može ovako izgledati Vaše vjenčanje?

Naš odgovor je: Naravno da može. Svaki restoran ili sala je različita te svakom ambijentu pristupamo individualno kako bi svaka priča bila specifična i različita. Ova galerija slika, rasvjeta za vjenčanja samo je jedan dio naših radova. Kakvu rasvjetu koristimo pogledajte ovdje.

Kako odabrati pravilne nijanse boje rasvjete za vjenčanje?

Svakako prema iskustvu naših tehničara, ambijent restorana, tema samog vjenčanja, stolovima, reverima…Svakako posjetite našu Facebook stranicu za najnovije informacije o vjenčanjima i fotografijama. Ako Vam se sviđa naš rad kontaktirajte nas za ponudu.