Kontakt

Poštovani klijenti, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca kako bismo Vam mogli odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ako želite da Vam pošaljemo ponudu kliknite ovdje.

rasvjeta za svadbe

Kontaktirajte nas i saznajte zašto smo mi pravi izbor za Vas. Rasvjeta za vjenčanja - Glamur Light!

Rasvjeta za svadbe

Kontakt Forma

  • WEB: www.glamur-light.com.hr
  • EMAIL: info@glamur-light.com.hr
  • TEL: 091/191-9583 (Denis)

  Glamur Light

  Kontaktirajte nas LOGO

  Upoznajte naš tim!

  Profesionalna rasvjeta za vjenčanja. Ako nas želite bolje upoznati kliknite na ovaj gumb.

  Glamur Tim

  Tražite nas na Facebooku?

  Facebook

  rasvjeta za svadbe varaždin

  Često postavljena pitanja

  Nažalost, ne postoji točan odgovor. Mladenci nekad vole rezervirati godinu dana unaprijed dok neki mladenci par mjeseci prije vjenčanja.

  Ne brinite, s obzirom da Glamur Light – rasvjeta za vjenčanja raspolaže sa troje tehničara i opreme koja može pokriti i do četvero vjenčanja u istome terminu za nas neće biti problem.

  Naravno, držimo do toga da ste sigurni Vi kao naručitelj i mi kao izvođači. Iznos samog avansa nije određen unaprijed već se dogovaramo prema Vašim trenutnim mogućnostima.

  Naravno, kada vam pošaljemo ponudu možete sami kreirati svoj željeni paket rasvjete.

  Nipošto! Tijekom cijele večeri, rasvjetom i efektima upravlja član našeg programerskog tima. Na ovaj se način postiže savršena integracija rasvjete i svjetlosnih efekata u glazbeni program Vašeg vjenčanja.

  Naravno. Radimo na području cijele RH i na području regije. Ovisno o udaljenosti izračunaju se troškovi koji se dodaju u konačnu ponudu.

  Naravno. Razmislite da na trenutak nestane struje? Tko će ponovno pokrenuti rasvjetu? Želite li da Vam rasvjeta bude statična? Tehničar je upravo zbog toga angažiran, da Vi možete uživati na svojem vjenčanju a ostalu brigu prepustite nama:).