O nama

Zanima Vas tko smo mi? Gdje se nalazimo? Rasvjeta za svadbe, Ideje? Iskustva?

rasvjeta za svadbe

”Vintage” led lampice za vanjsku ili unutarnju primjenu. Postavljaju se kao led zavjesa u zatvorenom prostoru ili kao hrpa lampica na užetu iznad stolova na otvorenom.  Oprema s kojom raspolažemo je moderna i profesionalna, nema kablova, koristimo wireless system. Vidi ovdje.

rasvjeta za svadbe
rasvjeta za svadbe zagreb

Koristimo izuzetno jake i profesionalne LED reflektore 18 x18 RGBWA UV za ”Uplighting” koji se postavljaju uz zid.  pod točno određenim kutem da se dobije ovakav efekt. Vjerujte, kada kažemo da je rasvjeta za vjenčanja jako bitan dio slagalice za Vaše vjenčanje. Možete nas i posjetiti na facebook stranici.

Tko smo mi?

Tko je Glamur tim? 

Glamur rasvjeta za svadbe/vjenčanja je počela sa svojim radom 2015. godine. Te godine smo odlučili da zajedno ostvarimo naše snove, kao pojedinci koji smo godinama radili po 40-tak vjenčanja godišnje uz razne evente od koncerata pa sve do poslovnih evenata. Pružila nam se idealna prilika za poslovanje s mnogim poznatim hotelima i restoranima diljem lijepe naše pa tako i u inozemstvu. Naš tim se sastoji od četvorice ljudi koji su profesionalci i koji imaju više od 500 uspješno odrađenih evenata iza sebe. Kao tim surađujemo zajedno na svim projektima. Svaki od nas ima različite zadatke kojima pristupamo ozbiljno i uvijek po želji naših klijenata. Svakom klijentu pristupamo individualno, prema njegovim željama i idejama izrađujemo plan koji mu prezentiramo i za koji on odlučuje da li ćemo raditi ili ne. U svakom trenutku možemo preuzeti inicijativu na sebe i svojim iskustvom pridonijeti vašim idejama i željama. Pristupačnost našim klijentima je uvijek na viskom nivou te svakako nemojte oklijevati da nas kontaktirate :).

500+

Uspješno odrađenih evenata

600+

Zadovoljnih klijenata

10+

Godina iskustva

4

Light tehničara + Audio&Light inženjering

Kako bismo opisali sebe?

Niski dim

Profesionalnost

Svakom vjenčanju ili eventu pristupamo sa maksimalnom profesionalnošću i slušanjem želja i ideja naših klijenata.

Rasvjeta za vjenčanja

Individualnost

Kako je svaki čovjek različit, prema svakom klijentu pristupamo individualnim pristupom. Pomnim slušanjem klijenta razrađujemo ideje i plan da bi uspješno obavili posao.

rasvjeta za vjenčanja zaprešić

Pristupačnost

Na svako Vaše pitanje odgovaramo u roku od 24h te nas možete slobodno i nazvati i pitati sve što Vas zanima. ''Ne postoji glupo pitanje već samo glupi odgovor'' :).

Niski dim

Radna sredina

Kako se rasvjeta uvijek postavlja neposredno prije same večere naši tehničari marljivo rade kako bi na glavnoj večeri sve funkcioniralo. Prije glavne večere maksimalno se trudimo kako bi se svojim urednim izgledom i stajlingom uklopili među goste.