Rasvjeta za vjenčanja

Rasvjeta za vjenčanja cijena, saznajte što imamo sve u ponudi te na koje pakete možete dobiti popust!

Glamur Light Wedding(PROMO video 2020.)

Koja vrsta rasvjete se najviše koristi na vjenčanjima?
Uplighting 56%
Rasvjeta za plesni podij 45%
Bojanje eksterijera 25%
Uplighting i rasvjeta za plesni podij 75%

Bojanje interijera

Rasvjeta za svadbe

Želite li da Vam restoran izgleda glamurozno ili ''vintage'' style?

 Dragi mladenci,

ovisno o prostoru u kojem se vaše vjenčanje odvija, predložit ćemo vam idealnu kombinaciju uređaja. Prostor se može obojiti u bilo koju nijansu neke od 16 milijuna boja, a boje se mogu izmjenjivati i podešavati tijekom večeri po Vašoj želji. Koristimo inteligentnu rasvjetu koja se savršeno uklapa za sve vrste prostora u kojem je Vaše vjenčanje.

Nudimo Vam bojanje prostora s niskim stropom (koristi se veći broj uređaja s LED tehnologijom – Led par 18×18 RGBWA UV) s najnovijim bojama na tržištu kao što su Amber i Ultraviolet boja, te bojanje prostora s visokim stropom (koristi se manji broj arhitekturalnih rasvjetnih tijela s većim brojem LED elemenata – moving wash head). Za bojanje prostora postoje mnogi bitni čimbenici na vjenčanju kao što su: boja revera, vintage ili moderan restoran, boje zidova, tema vjenčanja, kako su raspoređeni stolovi itd… Za pregled naše galerije slika molim Vas kliknuti ovdje.

Rasvjeta za plesni podij

Niski dim za vjenčanja
rasvjeta za vjenčanja zaprešić
rasvjeta za svadbe zagreb

Želite li da Vam gosti na vjenčanju budu opušteni?

Rasvjeta, za plesni podij ima jako bitnu ulogu za vjenčanje. Za tu vrstu rasvjete koristimo specijalne robotizirane i sofisticirane uređaje tzv. Moving head-ove. Oni se koriste na najvećim TV i svjetskim spektaklima/koncertima.

Naziva se i inteligentna rasvjeta jer se može programirati u bezbroj scena. Za njih je karakteristično da mogu projicirati razne kombinacije boja, likova i efekata. Dodatkom specijalne magle zrake inteligentnih rasvjetnih uređaja postaju vidljive ljudskom oku što cijeli show podiže na novu razinu te otvara mogućnosti kreiranja atmosferskih efekata u cijelom prostoru.

Daleko najbitnija stavka svjetlosnog showa jest kontrola inteligentnih uređaja tijekom cijele svadbene svečanosti koja povjerena je našim profesionalnim programerima koji prate svaku odsviranu pjesmu te prilagođavaju boje, likove, zrake, brzinu pokreta i ostale efekte glazbenom ugođaju.

Uplighting

Rasvjeta za vjencanja
Glamur Light - rasvjeta za svadbe

Restoran pretvaramo u neku drugu dimenziju

Vrlo popularna tehnika osvjetljavanja svadbenih svečanosti može se koristiti kao primarna svjetlosna dekoracija prostora ili kao nadopuna bojenju interijera i eksterijera. Izvodi se montažom reflektora uskog ili širokog snopa na pod i fokusiranjem svjetlosnih zraka na zid pod točno određenim kutom. Odlična kombinacija za restorane/sale koje imaju niski strop. Za tu vrstu bojanja prostora koristimo LED par reflektore 18 x 18w RGBWA UV.  

Specijalni efekti

Ples na oblacima
dekorativna rasvjeta za vjenčanja varaždin
dekorativna rasvjeta za svadbe krapina

Da li želite svoj prvi ples otplesati na oblacima uz dašak svjetlosnog snopa Glamur Lighta?

Znate li da se gosti na vjenčanju lakše opuste uz dodatne specijalne efekte?

Možete li zamisliti fotografiju prvog plesa bez niskog dima ili spark hladnih fontana/prskalica?

Da li želite da Vam gosti budu opušteni i rasplesani cijelu noć?

Želite li da Vam se djeca na vjenčanju zabavljaju uz animaciju popularnih ”balončića”?

Specijalni efekti na vjenčanjima se koriste za naglašavanje svakog važnog trenutka na vjenčanju. Recimo, za ulazak mladenaca, za prvi ples, za vrijeme torte, bacanje buketa itd…Koristimo svjetske marke proizvođača kako bismo Vam osigurali sigurnost i potpuni doživljaj samog efekta.

 

Koje specijalne efekte koristimo na vjenčanjima?

Uređaji za maglu (tzv. “hazeri”) proizvode mikroskopske čestice dima koje nisu vidljive ljudskom oku, stoga vaši uzvanici neće konstantno biti u oblaku gustog dima. Kako se fotoni svjetla odbijaju od čestica magle, ovaj se efekt koristi za bolju vidljivost zraka inteligentne rasvjete i lasera.

Niski dim je efekt koji se najčešće koristi u kazalištima, zabavnim parkovima i filmskoj produkciji. Uređaji prozivode gusti bijeli dim koji se širi podom te se pritom ne podiže u zrak. Definitivno se radi o najspektakularnijem efektu za prvi ples jer se, u kombinaciji s rasvjetom, postiže dojam da mladenci plešu na oblaku.

Mjehurići od sapunice, popularno zvani “balončići” najpopularniji su efekt za prvi ples mladenaca. Koristeći profesionalnu klasu otopine za mjehuriće, izbjegavaju se neugodne posljedice sapunice – skliski podovi i mrlje. U kasnijem dijelu vjenčanja mjehuriću su idealno sredstvo animacije najmlađih uzvanika na vjenčanju

Popularne spark fontane ili prskalice sve češće ulaze u uži krug obaveznog uzimanja za vjenčanja. U većini slučajeva se koristi za prvi ples, za ulazak mladenaca itd..Stapanjem niskog dima i fontana na plesnom podiju dobivate profesionalne visokobudžetne fotografije koje možete vidjeti jedino na TV-u.

Laseri se počinju sve više i više koristiti na vjenčanjima iz razloga što dodatno opušta goste te stvara nevjerojatan prizor svojim zrakama. Koristimo RGB lasere sa projekcijom raznih likova, isprepletanih mreža te još mnogo toga. Sa laserima je potrebno pravilno rukovati te naši tehničari uvijek vode brigu o tome.

GOBO projekcija sa imenima naših mladenaca se može prilagoditi svakoj sali/restoranu. Koristimo najnoviju tehnologiju digitalnog oblika te imamo bezbroj kombinacija. Po Vašoj želji izrađujemo GOBO kakav želite. Možemo Vam ponuditi animirani video, statična imena bez efekta… Želite li da Vaša imena lebde na zidu a ujedno i napišete poruku za goste koja se vrti u krug? Želite li sami kreirati svoj GOBO? Kontaktirajte nas, imamo rješenje za Vas.

Radi se o visokom dimu koji koriste većinom glazbenici za pozornice i za plesni podij. Radi se o vrhunskom efektu za opuštanje mlađe ekipe na plesnom podiju. Također pojačava vidljivost zraka rasvjete i time čini nevjerojatan prizor za goste. Stvara se pomoću posebne tekućine koju može biti određenog mirisa, naravno po želji mladenaca.

Dodatne usluge

dekorativna rasvjeta za vjenčanja
dekorativna rasvjeta za svadbe varaždin
dekorativna rasvjeta za vjenčanja varaždin

Usluge koje također nudimo u sklopu rasvjete za vjenčanja:

rasvjeta za svadbe

Rasvjeta za vjenčanja cijena? Kliknite ovdje i zatraži ponudu! Kako imamo široku lepezu ponude, ako želite sami kreirati svoj paket rasvjete za vjenčanje javite nam se putem kontakt forme i ostvarite 10% popusta na svoj kreirani paket.